μαζικά sms,sms σε πολλούς αριθμούς,sms marketing,
τιμές sms,φθηνά sms,bulk sms,mass sms,sms marketing mass sms,sms marketing,φθηνά sms, sms σε πολλούς αριθμούς,μαζικά sms,sms marketing, sms,sms marketing,  
ηνά sms,μαζικά sms
_sms,sms marketing,  

Οι υπηρεσίες για το SmS marketing της επιχείρησης σας περιλαμβάνουν τις παρακάτω δυνατότητες:

 1. Επιλογή του πεδίου αποστολέα.
  (Κάθε φορά που στέλνετε ένα μήνυμα SmS θα μπορείτε να αλλάζετε το πεδίο "Από", όπως εσείς θέλετε, ώστε όταν λαμβάνει το μήνυμα κάποιος πελάτης σας να αναγνωρίζει αμέσως ότι σχετίζεται με την επιχείρηση σας).
 2. Αναφορές παράδοσης.
  (Όπως ακριβώς και με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, σας δίνουμε την δυνατότητα να παρακολουθείτε την εξέλιξη της αποστολής σας δίνοντας πρόσβαση στις αναφορές των μηνυμάτων σας).
 3. Διαγραφή πιθανών ανενεργών αριθμών.
  (Το σύστημα εντοπίζει, κατόπιν εντολής σας, αριθμούς στους οποίους έχετε στείλει μηνύματα και η παράδοση των μηνυμάτων έχει αποτύχει πάνω από 4 φορές).
 4. Προστασία από διπλοεγγραφές.
  (Το σύστημα 'διαβάζει' τα αρχεία σας και τα συγκρίνει με αυτά που έχετε ήδη αποθηκευμένα στον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που προσπαθήσετε να προσθέσετε έναν αριθμό ο οποίος υπάρχει ήδη, το σύστημα δεν θα τον προσθέσει.
 5. Προστασία από διπλοαποστολές.
  (Ακόμα και αν έχετε πολλές διαφορετικές βάσεις και αποφασίσετε να στείλετε 1 SmS σε όλους το σύστημα θα συγκρίνει τις βάσεις μεταξύ τους και δεν θα στείλει αλλά ούτε και θα σας χρεώσει για αριθμούς οι οποίοι είναι ίδιοι και υπάρχουν σε πάνω από μία βάση).
 6. Προγραμματισμένη αποστολή
  (Το σύστημα μας σας δίνει την δυνατότητα να προγραμματίσετε πότε επιθυμείτε να αποσταλλεί κάποιο SmS και ποια ώρα, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε το SmS marketing ακόμα και όταν δεν θα έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο).
 7. Δυνατότητα διασύνδεσης
  Μέσα από το uniquesms.gr σας δίνουμε την δυνατότητα να συνδέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή ή ιστοσελίδα με την πύλη μας, ώστε να αποστέλλετε τα μηνύματα σας από το δικό σας γραφικό περιβάλλον.
 8. Εορτολόγιο
  Αυτόματη αποστολή μηνυμάτων για όλες τις ελληνικές ονομαστικές γιορτές.

 

 

bulk sms,mass sms,ενημερωτικά sms,διφημιστικά s
 
ΑΡΧΙΚΗ | ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ | ΤΙΜΕΣ | ΕΓΓΡΑΦΗ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΔΕΣΜΟΙ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
Website touched by websolutions.gr | Other websites : easyfeed.gr | yachtsoftware.gr | emailcrawler.gr